Visumansøgning

Visumansøgning

visumansøgning

Hvis du skal rejse til USA, skal du senest 72 timer inden indrejse have udfyldt og indsendt en elektronisk visumansøgning til ESTA – Electronic System for Travel Authorization.

Vær meget omhyggelig, når du udfylder din visumansøgning. Når du er færdig, så print skemaet ud og læg det i passet, så det er klar til brug. Skulle du få spørgsmål undervejs eller har du en forespørgelse omkring visumansøgning, så ring gerne til os på 7472 2518, så vil vi sørge for at du får gjort det korrekt.

Du kan læse mere om ESTA ved at klikke her.

Kørekort i USA / ikke EU-lande

Dit danske kørekort er under almindelige omstændigheder godkendt til at tages i brug i hele Europa. Skal du til et land udenfor Europa, så skal du sørge for at få et internationalt kørekort med. Det internationale kørekort gælder normalt helt op til et år og koster 25 kroner – men det erstatter ikke dit danske kørekort. Det internationale kørekort kan fås samme dag, som du beder om det.

For at få dit internationale kørekort, skal du møde op i Borgerservice med dit nuværende danske kørekort samt et pasfoto. Både pas og kørekort skal være aktive og gyldige.

Anmod om et tilbud
close slider