Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejseinfo

Bliv klar til rejsen

Visum

Hvis du skal rejse til USA, skal du senest 72 timer inden indrejse have udfyldt og indsendt en elektronisk visumansøgning til ESTA – Electronic System for Travel Authorization.

Når du er færdig, så print godkendelsen ud og læg det i passet, så det er klar til brug, det er også registreret på dit pas nummer, men tag gerne en udskrift med af godkendelsen.

 

Du kan læse mere om ESTA ved at klikke her.

Rejse dokumenter

Kørekort

Dit danske kørekort er under almindelige omstændigheder godkendt i hele Europa. Skal du til et land udenfor Europa, så skal du sørge for at få et internationalt kørekort med. Det internationale kørekort gælder normalt helt op til et år og koster 25 kroner og det udstedes på Borgerservice i din kommune – men det erstatter ikke dit danske kørekort. Det internationale kørekort kan udstedes med det samme.

Vaccinationer

Tjek hos egen læge eller på seruminstituttet hvad der kræves i dit rejseland – da kravene kan variere meget

Pas

Dit pas skal være gyldig 6 måneder efter hjemkomst – alle rejsende skal have eget pas. Der kan være forskellige regler alt efter hvilket land du rejser til.-

 

Tjek dit rejseland på www.um.dk

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk