Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Hamborg lufthavn

Alt hvad du skal bruge til rejsen

Hamborg Lufthavn er en af de største internationale lufthavne i Tyskland. Lufthavnen har mere end 300.000 danske rejsende om året. Lufthavnen har  gratis shuttleservice mellem parkeringshusene og afgangs terminalerne.

Turen til lufthavnen kan være udfordrende grundet vej arbejde på A7 så vi anbefaler at køre i god tid. Bestil gerne parkering på forhånd, genre i forbindelse med bestilling af rejsen.

Vi hjælper også gerne med overnatning i Hamborg inden afrejse – kontakt os for en pris og vi sørger for det hele, så ferien kan starte uden stress og jag.
JASØ Rejser benytter ofte P11, da det er et godt og billigt alternativt til de andre parkeringshuse. Du kan booke en parkeringsplads i P11 når du booker din rejse fra Hamborg lufthavn.

På den måde er du altid sikker på, at få en parkeringsplads tæt på Hamborg Lufthavn. P11 har egen shuttleservice til lufthavnen med 15 minutters interval. Rejser fra Tyskland har aldrig været lettere.

Hotel ved lufthavnen

Parkering ved lufthavnen

Find vej til Hamborg lufthavn

Lufthavnstransport

Billeje

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk