Rejser

Rejser


JASØ Rejser er eksperter når du vil rejse billigt

Vi tilbyder fordelagtige tyske priser og god service, kombineret med dansk nærvær, erfaring og tryghed. Du kan derfor med stor fordel bestille din rejse gennem JASØ Rejser. Vi tilbyder et stort udvalg af billige rejser til spændende og eksotiske destinationer. Du behøver derfor ikke at lede efter billig rejser andre steder – Vi har attraktive rejser til uhørt lave priser!

Fordi at I kan spare på at rejse med jasø rejser, så er det fordi at vi har kontakter til mange tyske rejseselskaber og vi har mange års erfaring i at tilbyde gode rejse tilbud til vores rejsende. Vi bruger vores erfaringer og kontakter på at finde gode rejser og tilbyde dem til vores kunder. Finder du ikke den rejse som du gerne vil have i de tilbud du kan finde ved fx vores Afbudsrejser, så kan du prøve at benytte vores søgemaskiner der henter rejser som er billige fra mange tyske rejseselskaber.

Når du benytter søgefunktionen, så har vi allerede sorteret de rejseselskaber fra, som vi har erfaring med ikke leverer den kvalitet på deres rejser, som vi gerne vil tilbyde vores kunder.

Fantastiske Rejser til mange destinationer

Vi tilbyder afslappende charterrejser med masser af sol og sommer, eksotiske krydstogter på floder og verdenshave, spændende oplevelser med den Transsibiriske Jernbane, fantastiske kulturrejser til Afrika med safari, og et unikt kulturelt ophold i en afrikansk landsby, samt et spændende ophold som passager om bord på et fragtskib, og mange andre spændende rejser. Bliv inspireret af vores fantastiske rejser på jasoerejser.dk. Book en billig rejse i dag, og spar penge på din næste ferie. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe, og rådgive dig i forbindelse med din bestilling af rejse.

Spar op til 40% på udvalgte rejser – i forhold til tilsvarende tilbud fra de større danske rejseudbydere – Læs mere

Vi er her for at give dig en fantastisk ferieoplevelse.

OBS. Der skal pålægges ca. 4% i moms på alle rejser indenfor EU!

Husk at børn skal have eget pas.

Se her hvis du vil rejse fra hamborg

 

Hvis du ønsker at finde inspiration til din næste rejse, kan du følge vores Rejseblog . Her finder du spændende beskrivelser for dit næste rejsemål. Vi kommer bl.a. ind på grupperejser, krydstogter fragtskibsrejser, og desuden giver vi dig et overblik over, hvilke hoteller nær Middelhavet, der er yderst populære blandt danskere. Du kan naturligvis også kommentere på vores indlæg.

Har du spørgsmål til vores billig rejser? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 7472 25 18, eller du kan sende os en mail til mail@jasoerejser.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Find billige rejser her - fx til smuk sandstrand

Anmod om et tilbud
close slider