Rejser til Tenerife - JASØ Rejser

Rejser til Tenerife

Rejser til Tenerife

Jan Feb Mar Apr Maj Jun
20° 20° 21° 22° 23° 25°
Jul Aug Sep Okt Nov Dec
27° 28° 27° 25° 23° 20°

vejret er gennemsnitligt og kan variere

Er du vild med de Kanariske Øer, så bliver du helt sikkert vild med Tenerife. Det er den største af alle Kanariske Øer og ligger blot 300 kilometer fra Afrikas kyst. Gennem hele året kan du opleve 20-25 graders varme – og i sommermånederne stiger varmen op til 30 grader. Øen er en vulkansk oprindelse og byder på eventyr hvis man er villig til at leje en bil.

Med sin størrelse på 2.034 km² og utrolige udsigter, er der god grund til at leje en bil og tage på eventyr. Her kan man blandt andet begive sig mod vulkanen Teide, som befinder sig 3000 meter over havets overflade.

Er du til sol og strand, så skal du bestemt ikke gå forvæges i forsøget på at finde et godt sted på stranden. El Medano er nemlig den længste strand på øen og breder sig over to kilometer. Mange af øens strande er selv blevet lavet på grund af øens vulkanske oprindelse. Der findes dog også naturlige strande på øen med sort sand som karaktertræk.

Det thailandske Siam Park er det største vandland i Europa og byder blandt andet på et af de højeste vandrutsjebaner i hele verden. Vandlandet blev i 2015 kåret som verdens bedste vandland af TripAdvisor.

Anmod om et tilbud
close slider
For at kunne lave det rigtige tilbud til netop din ønskerejse, er det vigtigt, at du besvarer alle spørgsmålene.