Rejser til Menorca

Rejser til Menorca

Målbeskrivelse: Menorca, Spanien
Menorca, som også bliver kaldt for den grønne ø, adskiller sig i større grad fra søsterøen Mallorca. På Menorca finder man masser af smuk natur og alt virker tættere på hinanden. Øen er fyldt med smukke badestrande og har en størrelse på godt 700 km² – mens Mallorca har en størrelse på 3.640 km².

På Menorca skal du ikke gå langt for at smage på nyfanget fisk. Det er nemlig blandt specialiteterne på øen ligesom også hummeren er det og alt sammen bliver forberedt på en unik måde. Desuden er mayonnaise opfundet på Menorca og derfor er man glad for den på øen ligesom ingredienserne oliven, olie og hvidløg også bliver brugt i stor grad.

Spanierne selv er ikke i tvivl om, at Menorca er den smukkeste af de Baleariske Øer sammen med Formentera. Menorca er betydelig mindre end mange andre øer, men har flere strande end for eksempel Mallorca. På Menorca finder man intet mindre end 700 kvadratkilometer ren strand og ofte kan man få øje på en parkeret bil eller en både uden adresse. Der findes nemlig strande, som man kun kan komme til på fods og det siges, at det er de bedste på øen.

Menorca er det første spanske sted, som får solen at se og det sker 300 dage om året og ca. 12 timer i døgnet. I sommermånederne stiger graderne gerne til 25-30 mens de først sniger sig under 20 grader i løbet af november.

Vejret

Jan

14°

Feb

14°

Mar

15°

Apr

18°

Maj

22°

Jun

26°

Jul

29°

Aug

29°

Sep

26°

Okt

23°

Nov

18°

Dec

15°

Kort


Anmod om et tilbud
close slider