Rejser til Mallorca

Rejser til Mallorca

Målbeskrivelse: Mallorca, Spanien
Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer – lige fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv. Mallorcas storslåede natur indbyder desuden til en aktiv ferie, hvis man vil opleve en anden side af øen. Her venter spansk feriestemning, hyggelige restauranter, hvide sandstrande og høj solskin!

Playa de Palma/El Arena
Playa de Palma lokker hvert år tusindvis af turister til ferieøen. Den ca. 7 km lange badebugt har alt fra dejlige og rolige badeområder til livlige spisesteder og diskoteker. Området El Arenal appellerer især til gæster, der søger fest og farver. Øens hovedstad – Palma de Mallorca – ligger kun en kort bustur fra området og er uden tvivl et besøg værd.

Ca’n Picafort
Sydøst for Playa de Muro ligger den tidligere fiskerby Ca’n Picafort, der i dag er blevet til et populært ferieområde for par og familier. Gå hyggelige ture langs strandpromenaden, shop i lokale butikker og nyd den gode stemning rundt omring i byens barer og restauranter. Til dem der ønsker det, er der også rig mulighed for at prøve forskellige aktiviteter – både til lands, til vands og i luften.

Alcudia/Puerto de Alcudia
Området ved Alcudia er utvivlsomt Mallorcas trækplaster, da der hersker ideale feriebetingelser til især familier. Lækkert badevand og en smuk sandstrand er, hvad der dominerer området. Puerto de Alcudia er en livlig by, med mange indkøbsmuligheder, en hyggelig marina og et stort udbud af aktiviteter til sportsentusiaster.

Cala Millor
Calla Millor har en af Mallorcas bedste strande, da den flader langsomt ud og derfor er super børnevenlig. Langs stranden forløber en lang strandpromenade med palmer og pinjetræer. Bliver man sulten under et strandbesøg, er der ikke langt til restauranter og barer, hvor man kan sidde og nyde et måltid eller en kold drink i skyggen. Cala Millors hovedgade er bilfri og derfor et meget populært sted at handle og gå i små butikker.

Vejret

Jan

15°

Feb

16°

Mar

17°

Apr

19°

Maj

23°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

30°

Sep

27°

Okt

24°

Nov

19°

Dec

17°

Kort


Anmod om et tilbud
close slider