Rejser til Korfu

Rejser til Korfu

Målbeskrivelse: Korfu, Grækenland
Korfu er ca. på størrelse med Bornholm og har ca. 120.000 indbyggere, hvoraf ca. 40.000 bor i Korfu by.

Korfu ligger i det Ioniske hav vest for fastlandet, og fra det højeste punkt på øen, Pantokrator, er det muligt at se over til Albanien og det græske fastland.

Øen er bla. kendt for at være meget grøn og frodig, og der findes mange store og gamle olivenlunde.

Korfu er også kendt for sine fantastiske strande. På den vestlige side af øen er der flest sandstrande, på den østlige side har man stenstrande med det smukkeste og klareste blå/turkise vand.

Man regner ikke Korfu som en ægte del af Grækenland, da den først kom til at høre under Grækenland i 1920, tidligere hørte Korfu til Italien.

Korfu er helt sikkert et sted man skal rejse til, hvis man kan lide en hyggelig atmosfære. Indbyggerne på øen betragter turisterne som en del af familien, fordi de giver de lokale indbyggere mulighed for at tjene penge, således at man kan overleve. Korfu er meget fattig.

Ønsker man at opleve det oprindelige Korfu, er det en god idé, at tage en dagsudflugt og køre ind midt på øen og besøge nogle af de landsbyer der ligger lidt afsides. Her sidder byens ældste mænd med deres rosenkrans og spiller spil og klarer alle verdens problemer.

På Korfu er der mange shoppingmuligheder, især er øen kendt for sin smukke keramik. Ellers er olivenolie og træting lavet at oliventræ typiske souvenirs fra Korfu. Derudover er der et stort udvalg af tøj efter den nyeste mode.

En af de typiske retter på Korfu er pastisada som består af kogt oksekød med tomatsauce og spaghetti. En ret fra tiden, hvor Korfu hørte under Italien.

En anden specialitet er Sofrito som består af oksekød i hvidløgssauce med kartoffelmos/pommes frites til. På Korfu bliver der naturligvis også serveret lækre retter med frisk fisk, friske grøntsager og frugt

Vejret

Jan

14°

Feb

14°

Mar

16°

Apr

19°

Maj

23°

Jun

28°

Jul

31°

Aug

31°

Sep

28°

Okt

23°

Nov

19°

Dec

51°

Kort


Rejser fra Tyskland

Når du rejser fra Hamborg Lufthavn, så er der ofte mange penge at spare. Ring og få et uforpligtet tilbud allerede i dag...

Læs mere
Rejsegarantifonden

JASØ Rejser er medlem af rejsegarantifonden med nummer 2209.  Læs mere her.

KONTAKT OS
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 17.00
Fredag kl. 10.00 - 16.00
Lørdag - Søndag Lukket

Sønderlandevej 1b DK-6270 Tønder

CVR: 32660967

Anmod om et tilbud
close slider