Rejser til Ibiza

Rejser til Ibiza

Målbeskrivelse: Ibiza, Spanien
Ibiza er en del af den spanske øgruppe beliggende i Middelhavet. Hvert år drager turister afsted mod den knap 600 kvadratkilometer store ø for at nyde godt af den gode sol, den gode mad og de mange begivenheder, som øen tilbyder. For unge mennesker er Ibiza et rigtig godt sted at tage hen, da øen blandt andet er kendt for luksuriøse klubber og glade nattetimer.

Det spanske turistkontor har siden 2010 arbejdet hårdt på at gøre rejser til Ibiza til et familievenligt sted og det har i den grad gjort øen meget mere populær blandt familier, som ønsker en solrig, afslappet ferie og dejlige omgivelser. Der er oplevelser for hele familien og specielt for børn i alle aldre – alt lige fra at udforske grotter omkring Port de Sant Miguel, som dateres over 100.000 år tilbage til at cykle langs kysten og nyde den unikke udsigt.

Vejret på Ibiza er bestemt ikke til at tage fejl af, hvis man ønsker en varm og solrig ferie på stranden eller ved poolen. Rekorden på øen lyder på 38,4 grader, mens den gennemsnitlige temperatur ligger på omkring 30 grader i sommermånederne. Den populære ø rummer 132.000 indbyggere hvilket svarer til lidt flere end hvad Esbjerg rummer.

Ibiza er den største ø af de vestlige Baleariske Øer med hovedstaden Ibiza By. På Ibiza tales der primært katalansk, men grundet den store interesse fra turisterne, tales der også engelsk, fransk, tysk og italiensk.

Vejret

Jan

15°

Feb

16°

Mar

17°

Apr

20°

Maj

22°

Jun

26°

Jul

29°

Aug

30°

Sep

28°

Okt

24°

Nov

19°

Dec

17°

Kort


Anmod om et tilbud
close slider