Rejser til Hurghada

Rejser til Hurghada

Målbeskrivelse: Hurghada, Egypten
Hurghada, der tidligere var en lille fiskerby med nogle få fiskerhuse, er siden 1980´erne blevet et stort og populært rejsemål. Det regner så godt som aldrig i Egypten, og Hurghada har de skønneste sandstrande, hvorfra man kan bade, dykke og snorkle. Det er en oplevelse at dykke ned i Det røde Havs verden med de mange forskellige fisk og smukke farver.

Hurghada er også perfekt, hvis man ønsker at dyrke vandsport som kite- og vindsurfing. Vindforholdene er perfekte til disse aktiviteter.

Kvaliteten på hotellerne er i top, og mange af hotellerne ligger direkte på stranden. Flere af de stor familiehoteller har deres egen aqua park, hvilket især børnene er vilde med.

I det gamle område af Hurghada finder du den farverige og spændende Souk (basar), hvor det er muligt at købe friske krydderier, vandpiber, keramik, guldsmykker, parfume og tøj. Husk at prutte om prisen!

I Hurghada er der mange restauranter og cafeer, hvor det er muligt at købe internationalt og nationalt mad. Det er meget hyggeligt, og det kan anbefales at besøge et typisk tehus og ryge en vandpibe.

Der findes mange og dejlige dagsture man kan tage på, når man er i Hurghada.

En af de mest interessante og spændende ture er en udflugt til Luxor, hvor man kan besøge Luxor og Karnak Templerne, eller f.eks. et besøg i Kongernes dal. Det er en fantastisk oplevelse. At se dette live gør et stor indtryk på en.

Vejret

Jan

21°

Feb

22°

Mar

25°

Apr

29°

Maj

33°

Jun

35°

Jul

35°

Aug

34°

Sep

33°

Okt

29°

Nov

26°

Dec

22°

Kort


Anmod om et tilbud
close slider