Rejser til Den Dominikanske Republik

Rejser til Den Dominikanske Republik

Målbeskrivelse: Den Dominikanske Republik
Drømmer man om storslåede strande og turkisblåt vand, så skal man rejse til Den Dominikanske Republik. Vandtemperaturen ligger på ca. 26-29 grader og lufttemperaturen på ca. 30 grader. De bedste måneder at rejse til Den Dominikanske Republik er januar-juni.

I Punta Cana har man de mest fantastiske strande, her har man mulighed for at bade i turkisblåt vand med pelikaner, der flyver hen over er ens hoved, det er en stor oplevelse. Sandet er kridhvidt og palmerne vokser helt ned på stranden, så man kan ligge under palmernes skygge og drikke en Piña colada. Det er en drøm.

Bavaro Stranden hører til en af de 10 bedste strande i verdenen. Stranden har fået tildelt det blå flag. I dette område ligger nogle af de bedste og største hoteller og serviceniveauet er højt.

Inde I landet ligger der store skovområder, hvor lokalbefolkningen dyrker kaffe, kakao, mangofrugter, ananas m.m.

Hovedstaden i Den Dominikanske Republik hedder Santo Domingo. Santo Domingo har en gammel bydel med brostenbelagte gader, historiske huse, der stammer helt tilbage fra kolonitiden, et kloster og det første universitet. Her gik Columbus i land i 1492.

Den nye bydel er en moderne havneby, hvor der kan shoppes, gå på museer, og om aftenen er der liv i byens diskoteker og barer.

En udflugt til øen Saona, som ligger midt i det Caribiske hav med kridhvide strande og krystalklart vand, er en oplevelse. Man kommer derud med speedbåd fra Bayahibe. En helt uforglemmelig tur

Vejret

Jan

29°

Feb

29°

Mar

30°

Apr

31°

Maj

31°

Jun

32°

Jul

32°

Aug

32°

Sep

32°

Okt

32°

Nov

30°

Dec

29°

Kort


Rejser fra Tyskland

Når du rejser fra Hamborg Lufthavn, så er der ofte mange penge at spare. Ring og få et uforpligtet tilbud allerede i dag...

Læs mere
Rejsegarantifonden

JASØ Rejser er medlem af rejsegarantifonden med nummer 2209.  Læs mere her.

KONTAKT OS
Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 17.00
Fredag kl. 10.00 - 16.00
Lørdag - Søndag Lukket

Sønderlandevej 1b DK-6270 Tønder

CVR: 32660967

Anmod om et tilbud
close slider