Rejser til Gran Canaria - JASØ Rejser

Rejser til Gran Canaria

Rejser til Gran Canaria

Jan Feb Mar Apr Maj Jun
21° 21° 22° 23° 24° 25°
Jul Aug Sep Okt Nov Dec
27° 28° 27° 26° 24° 22°

vejret er gennemsnitligt og kan variere

Gran Canaria befinder sig i det kanariske øhav i Atlanterhavet og tilhører Spanien. Rent geografisk er øen en del af Afrika, men den tilhører Spanien. Gran Canaria er kendt for at have det hele og er en stor attraktion for turister fra hele verden. Her er du garanteret god mad (gode tapas restauranter) gode strande, gode oplevelser og masser af sport hvad end du er til sport på land eller til havs.

Klimaet og strandende er oftest hvad der tiltrækker gæsterne. Og mens der er gode shoppingmuligheder, vandlande, og fornøjelser om dagen, har Gran Canaria også et attraktivt byliv om natten. Øen byder på det hele; tag for eksempel til storbyen Las Palmas, eller til den sydlige del Maspalomas eller oplev det grønne natur nær Parque Natural Tamadaba. Puerto Rico er blandt de mest kendte byer på øen og det er med god grund. Byen, der holder til på den vestlige del af øen, er nemlig skræddersyet til turisterne og selv om vinteren kan man nyde godt af de varme solstråler på op til 25 grader.

Tidligere i historien har Gran Canaria været præget af vulkaner og det har sat sine spor i øen, som i dag er blevet til seværdigheder. Her er det en rigtig god idé at huske kameraret, da der er mulighed for at bevæge sig ned i kraterne og få sig en stor oplevelse.

Gran Canarias størrelse lyder på 1.560 km² med et befolkningstal på 840.000.

Anmod om et tilbud
close slider
For at kunne lave det rigtige tilbud til netop din ønskerejse, er det vigtigt, at du besvarer alle spørgsmålene.