Rejser til Costa del Sol

Jan Feb Mar Apr Maj Jun
15° 16° 18° 21° 23° 27°
Jul Aug Sep Okt Nov Dec
29° 29° 26° 22° 18° 16°

vejret er gennemsnitligt og kan variere

Målbeskrivelse: Costa del Sol, Spanien

Costa del Sol er placeret i det sydlige Spanien og er en del af Andalusien. Det er en af de mest attraktive steder i verden for turister uanset alder, nationalitet og interesser.

Det gode, varme vejr, den gode mad, de smukke strande og de moderne faciliteter er blandt andet nogle af de ting, som tiltrækker turisterne år efter år.

Costa del Sol er i sig selv en spansk region i Málaga-provinsen. Regionen løber fra Torremolinos og ned langs kysten til San Diego på en strækning på ca. 50 kilometer. Der er tale om små kystbyer, som har hvert sit at tilbyde. Da Málagas lufthavn tilbage i 1970’erne blev genopbygget, begyndte turisterne for alvor at ramme lande og det er kun blevet mere populær lige siden. Det estimeres, at 14 millioner går gennem lufthavnen i løbet af et år – det gør Málagas lufthavn til den fjerde mest travleste lufthavn i Spanien.

De populære byer, som ligger under Costa del Sol er Fuengirola, Marbella og Estepona – alle sammen inden for en rækkevidde på 50 kilometer og med flotte strande, god historie og moderne attraktioner samt et yderst velfungerende byliv.

Fra det mest vestlige punkt i Costa del Sol (San Diego) er der én times kørsel ned til Estrecho Natural Park i Cádiz. Herfra kan man sejle videre til Marokko og gøre sig endnu rigere på oplevelser. Sejlturen tager lidt over en time.

Kort over Costa del Sol

Anmod om et tilbud
For at kunne lave det rigtige tilbud til netop din ønskerejse, er det vigtigt, at du besvarer alle spørgsmålene.