Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Krydstogter

Vi har krydstogter i hele verden. Find din drømmerejse nedenfor – eller ring og få et godt tilbud. Hos os får du de billige, tyske priser.

Lufthavnstransport f.eks. til -og fra Hamburg lufthavn

Den første pris, du møder på forsiden af søgemaskinen, opdateres én enkelt gang i døgnet mens priserne længere inde i søgefunktionen opdateres og reguleres efter udbud og efterspørgsel løbende i løbet af døgnet hvorfor prisen kan svinge når først du er kommet ind i søgningen.

Det betyder, at vi tager forbehold for, at den første pris, som du møder kan ændre sig i såvel opad- som nedadgående retning, når du kommer længere ind i søgningen.

Bemærk

Gennemfører du en reservation online, er det først en fast booking, når du modtager en bekræftelse fra os enten telefonisk eller pr. e-mail. Du får efter vores bekræftelsen tilsendt rejseplan og faktura fra os, og betalingen skal derefter ske til os. Når du gennemfører reservationen skal du ikke indtaste dine kreditkortoplysninger. Vælg i stedet “Zahlung per Überweisung”.

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk