Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Populære Rejsemål

Med Jasø rejser kan du besøge destinationer over hele verden. Vi har udvalgt nogle forskellige destinationer der kan sikre dig og dine medrejsende en fantastisk ferie.

De Beleariske øer

Find din rejse

Mallorca

Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer – Fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv.

Ibiza

Ibiza er en del af den spanske øgruppe beliggende i Middelhavet. Hvert år drager turister afsted mod den knap 600 kvadratkilometer store ø. Oplev en af vores rejser til Ibiza.

Menorca

Menorca, som også bliver kaldt for den grønne ø, adskiller sig i større grad fra søsterøen Mallorca. På vores rejser til Menorca kan man opleve masser af smuk natur.

Tyrkiet

Find din rejse

Alanya

Fra byen Alanya har man en vidunderlig udsigt ud over Middelhavet og Taurusbjergene. Byen syder af liv, med gode shoppingmuligheder og restauranter i alle prisklasser.

Side

Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer – Fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv.

Belek

Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer – Fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv.

Kusadasi

Kusadasi er nok en af de smukkeste byer omkring Middelhavet. Byen syder af liv og har en skøn atmosfære, og der er mange gode restauranter og cafeer.

Grækenland

Find din rejse

Kreta

En af de største naturoplevelser på Kreta er en vandretur i Samaria kløften. Kløften er ca. 16 km lang og på det smalleste punkt er bjergene ca. 300 meter høje

Rhodos

Øen Rhodos er et af de mest populære rejsemål i Grækenland. Øen har et behageligt klima, lange badestrande og idylliske badebugter.

Kos

Øen Kos ligger i Det Ægæiske hav og har ca. 30.000 indbyggere, hvoraf de fleste bor i og omkring Kos by. Oplev en af vores rejser til Kos. Gennemsnitstemperaturen ligger  på ca. 26 grader.

Korfu

Korfu er ca. på størrelse med Bornholm og har ca. 120.000 indbyggere, hvoraf ca. 40.000 bor i Korfu by. Oplev en af vores rejser til Korfu.

De kanariske øer

Find din rejse

Fuerteventura

Fuerteventura er den anden største kanariske ø efter Tenerife. Øen ligger tæt på den afrikanske kyst, og du kan derfor opleve et dejligt klima.

Tenerife

Er du vild med de Kanariske Øer, så bliver du helt sikkert vild med Tenerife. Det er den største af alle Kanariske Øer og ligger blot 300 kilometer fra Afrikas kyst.

Gran Canaria

Gran Canaria er en fantastik ø, der befinder sig i det kanariske øhav i Atlanterhavet og tilhører Spanien. Rent geografisk er øen en del af Afrika, men den tilhører Spanien.

Lanzarote

Øen byder på det hele; tag for eksempel til storbyen Las Palmas, eller til den sydlige del Maspalomas eller oplev det grønne natur nær Parque Natural Tamadaba.

Spansk fastland

Find din rejse

Costa del Sol

Det gode, varme vejr, den gode mad, de smukke strande og de moderne faciliteter er blandt andet nogle af de ting, som tiltrækker turisterne år efter år.

Marokko

Find din rejse

Marrakech

Byen byder på mange kulturhistoriske seværdigheder og gode spisesteder, bla. kan vi anbefale, den gamle bydel „Medinaen“ med dens farverige marked/souks.

Bulgarien

Find din rejse

Sunny Beach

Et af de mest populære rejsemål langs sortehavskysten er uden tvivl Sonny Beach. Hvert år lokker Sunny Beach tusindvis af tourister til Bulagrien.

Golden Sands

Vi tilbyder rejser til Golden Sands i Bulgarien. Ca. 17 km nord for Varna ligger ferieparadiset Golden Beach, også kendt som den “Bulgarske Riviera”.

Egypten

Find din rejse

Hurghada

Hurghada, der tidligere var en lille fiskerby med nogle få fiskerhuse, er siden 1980´erne blevet et stort og populært rejsemål. Det regner så godt som aldrig i Egypten.

Marsa Alam

Marsa Alam ligger ca. 300 km sydlig for Hurghada. Det var oprindeligt en fiskerby, men efter at Marsa Alam har fået en international lufthavn.

El Gouna

El Gouna er en kunstig lagune by, som blev anlagt i 1990. Den ligger ud til det Røde hav ca. 30 km fra Hurghada. Det er et meget sikkert, eksklusivt og smukt område.

Den Dominikanske republik

Find din rejse

Den Dominikanske Republik

Drømmer man om storslåede strande og turkisblåt vand, så skal man på en af vores rejser til Den Dominikanske Republik.

Fandt du ikke lige det, du ledte efter?

Hos Jasø Rejser er mulighederne uendelige. Vi hjælper gerne med at finde lige netop det rejsemål, der passer til dine rejsedrømmer. Send os en forespørgsel og få skræddersyet din drømmerejse.

 

 Send din forespørgsel

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk