Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Om Jasø Rejser

Her kan du læse lidt om Jasø Rejser.

Det er nu over 30 år siden (1986), vi hos JASØ Rejser første gang gav danskerne mulighed for at købe tyske rejser i Danmark til fordelagtige priser.
Vi er et 100% dansk rejsebureau, men vi har gennem årene gjort afrejser fra Hamborg til vores speciale – så når du rejser med os, er du i trygge, professionelle og kompetente hænder.

Jasø Rejser er forhandler for de tyske rejse arrangører – den tekniske arrangør af rejsen vil derfor være den tyske udbyder, det vil fremgå af jeres bestilling, hvem der er arrangør af jeres rejse, det vil også være tysk rejse ret der gælder. Alle arrangører vi er forhandler for er medlem af den tyske garantifond.
Vi er forhandler for udvalgte tyske rejsearrangører – så derfor er vores udbud af charterrejser og krydstogter yderst omfattende, men vi vil også meget gerne “pakke” din specielle drømmerejse lige netop til dig.

Vi er en del af FindMinRejse.dk som skræddersyer rejser til både individuelle og grupper – og AktivFerie.dk hvis du er til fart og action på din ferie. Så lad os sammen finde lige nøjagtig din rejse.

30 års erfaring 

Vi er forhandler for de bedste tyske charterarrangører - vi kan vejlede jer på dansk !

Vi har håndplukket de bedste samarbejdspartnere for at give dig det bedste. Vi tilbyder, at du i vores åbningstider kan ringe ind med en specifik forespørgelse og så vil vores rejsekonsulenter, der er eksperter på området, gennemsøge systemet og finde lige netop den rejse, som passer til dine behov.

JASØ Rejser var de første i Danmark til at sende danskerne afsted fra Tyskland og priserne er ofte trampet helt i bund, hvis man kombinerer det hele rigtigt. Bestiller man i god tid, kan man opleve besparelser på op til 40%. Sommerferien i Tyskland er forskudt i forhold til den danske, og derfor kan du drage fordel af den lave pris selvom det i Danmark er højsæson.

Super service & høj kvalitet

Vi bruger vores store erfaring, til at yde vores kunder en super service og ikke mindst en høj kvalitet. Rejser fra Tyskland med Jasø Rejser.

En del af Jasø Rejser familien

Mød alle rejsebureauerne

KontaktFindMinRejse.dk

Mulighederne er mange – vi skræddersyer rejser til hele verden og vi finder lige nøjagtig det, du søger.

Jasø Rejser

Rejs fra Tyskland – Køb på dansk. Når du rejser fra Hamborg Lufthavn, så er der ofte penge at spare.

Aktiv Ferie

Aktiv ferie for hele familien. En sjov og spændende ferie, hvor alle kan være med!

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk