Om JASØ Rejser

Om JASØ Rejser

Hos os er du i professionelle og kompetente hænder

Det er nu 30 år siden (1986), vi hos JASØ Rejser første gang gav danskerne mulighed for at købe tyske rejser i Danmark til fordelagtige priser. Vi er et 100% dansk rejsebureau, men vi har gennem årene gjort afrejser fra Hamborg til vores speciale – så når du rejser med os, er du i trygge, professionelle og kompetente hænder.

Om Jasø Rejser

Få skræddersyet din drømmerejse hos os

Hos os får du det bedste fra to verdener: Den gode tyske pris og punktlighed kombineret med dansk nærvær, erfaring, sprog og tryghed. JASØ Rejser er naturligvis medlem af den danske rejsegarantifond og vi samarbejder med alle de velkendte charterudbyderne og ruteflyselskaber.

Vores udbud af charterrejser og krydstogter er yderst omfattende, men vi vil også meget gerne “pakke” din specielle drømmerejse lige netop til dig.
Vi hjælper dig med at kæle for detaljerne, og uanset om det er billeje, hotelreservationer, bestilling af teaterbilletter, særlige oplevelser, rejseforsikring eller måske noget helt sjette, er vi klar til at hjælpe.

Om Jasø Rejser

Vi har håndplukket de bedste samarbejdspartnere for at give dig det bedste. Vi tilbyder, at du i vores åbningstider kan ringe ind med en specifik forespørgelse og så vil vores rejsekonsulenter, der er eksperter på området, gennemsøge systemet og finde lige netop den rejse, som passer til dine behov.

JASØ Rejser var de første i Danmark til at sende danskerne afsted fra Tyskland og priserne er ofte trampet helt i bund, hvis man kombinerer det hele rigtigt. Bestiller man i god tid, kan man opleve besparelser på op til 40%. Sommerferien i Tyskland er forskudt i forhold til den danske, og derfor kan du drage fordel af den lave pris selvom det i Danmark er højsæson.

Hvad siger kunderne om JASØ Rejser

Anmod om et tilbud
close slider