Momsregler

Momsregler

Momsregler for rejsebranchen pr. 1. januar 2011

Fra og med den 1. januar 2011 skal der nu betales moms af rejser til andre EU-lande for billet købt i Danmark. Momsen udgør ca. 4 % af rejsens samlede pris.

Denne regel gælder for rejser til alle EU-lande. Rejser til de populære rejsedestinationer – som f.eks. Tyrkiet og Egypten er dog undtaget, da disse lande ikke er medlem af EU.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit rejseland er et EU-land, så kontakt os venligst på telefon 7472 2518 eller mail: mail@jasoerejser.dk.
Vi bestræber os på at svare mails hurtigt, men ring meget gerne og få et hurtigere svar. Åbningstiderne er mandag-torsdag 10-17 samt fredag fra 10-16.

For at kende til den nøjagtige momspris, bedes du forhøre dig hos JASØ Rejsers rejsekonsulenter på den pågældende rejse.

Ønsker du en bred vifte af informationer om de pågældende momsregler lanceret den 1. januar 2011, så besøg SKAT’s hjemmeside ved at klikke her.

Alle EU-lande
Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, England, Wales, Skotland, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxemborg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Spanien, Sverige, Tyskland, Tjekkiet, Ungarn og Østrig

Følgende lande arbejder for EU-medlemskab
Albanien, Makedonien, Montenegro, Serbien og Tyrkiet

Bemærk: de to lister foroven er senest opdateret den 9. februar 2016.

Momsregler, JASØ Rejser

Anmod om et tilbud
close slider