Krydstogter – aktuelle tilbud

Krydstogter – aktuelle tilbud

Vi har krydstogter i hele verden. Find din drømmerejse nedenfor – eller ring og få et godt tilbud. Hos os får du de billige, tyske priser.

Vigtig info før du booker
Den første pris, du møder på forsiden af søgemaskinen, opdateres én enkelt gang i døgnet mens priserne længere inde i søgefunktionen opdateres og reguleres efter udbud og efterspørgsel løbende i løbet af døgnet hvorfor prisen kan svinge når først du er kommet ind i søgningen. Det betyder, at vi tager forbehold for, at den første pris, som du møder kan ændre sig i såvel opad- som nedadgående retning, når du kommer længere ind i søgningen.

I forhold til ny regel: Der skal påregnes ca. 4% i moms på alle rejser inden for EU.  Læs mere om de nye momsregler her.

Bemærk
Gennemfører du en reservation online, er det først en fast booking, når du modtager en bekræftelse fra os enten telefonisk eller pr. e-mail. Du får efter vores bekræftelsen tilsendt rejseplan og faktura fra os, og betalingen skal derefter ske til os. Når du gennemfører reservationen skal du ikke indtaste dine kreditkortoplysninger. Vælg i stedet “Zahlung per Überweisung”.

Krydstogter Aktuelle tilbud

Anmod om et tilbud
close slider