Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn er en af de største internationale lufthavne i Tyskland. Hamborg lufthavn havde mere end 300.000 danske rejsende i 2015. Lufthavnen har egen gratis shuttleservice mellem parkeringshusene.

Hamborg Lufthavn

Turen til Hamborg Lufthavn er ukompliceret og der er meget gode vejforhold helt til terminalerne. Som ferierejsende i Hamborg lufthavn bruger man oftest parkering P8 og P9 langtidsparkering. Prisen ligger på ca. 60-70 euro for en uge på langtidsparkering. JASØ Rejser benytter ofte P11 i Hamborg lufthavn, da det er et godt og billigt alternativt til de andre parkeringshuse. Du kan booke en parkeringsplads i P11 når du booker din rejse fra Hamborg lufthavn. På den måde er du altid sikker på, at få en parkeringsplads tæt på Hamborg Lufthavn. P11 har egen shuttleservive til lufthavnen med 15 minutters interval. Rejser fra Tyskland har aldrig været lettere.

Hamborg Lufthavn

Ude til højre kan du i menuen finde flere relevante emner om Hamborg Lufthavn. Herfra kan du finde vej, hvis du vælger selv at køre til Hamborg lufthavn. Alternativt tilbyder JASØ Rejser at sørge for at du kommer sikkert frem til lufthavnen – og hjem når rejsen er slut. Under vores sekstion Lufthavnstransport kan du læse meget mere om muligheden for at blive kørt til og fra Hamborg lufthavn.

Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn er stor og derfor er der også mulighed for at overnatte tæt på lufthavnen, hvis rejsetiderne lander skævt. Her hos JASØ Rejser hjælper vi dig med at finde den perfekte løsning for natten forud for din rejse. Vi samarbejder med hoteller tæt på lufthavnen. Læs mere om Hotelovernatning ved lufthavnen her.

Luftfoto af Hamborg LufthavnHamborg Lufthavn

Har du nogle spørgsmål omkring Hamborg Lufthavn eller mulighederne? Kontakt os gerne på telfon 7472 2518

Anmod om et tilbud
close slider