Fragtskibsrejser

Fragtskibsrejser

Eventyr og afslapning – en rejse med et fragtskib er en af de få rejseformer, hvor du får rig mulighed for begge dele!

Fragtskibene transporterer gods på tværs af alverdens have, og som gæst om bord vågner du hver dag til nye indtryk, nye steder, fremmede kulturer. Fragtskibsrejser er en fascinerende rejseoplevelse. Vi gør det muligt for dig at komme tæt på livet om bord: Kommandobroens natlige atmosfære, de dæmpede kontrollys, svagt oplyste søkort på kortbordet, den stille snak i mørket med den vagthavende, alt imens skibet arbejder sig mod fjerne mål i den sorte nat.

fragtskibsrejse_31På fragtskibene er der ingen dresscode, ingen shows og ingen larmende medpassagerer. Men der er alligevel masser af afveksling om bord – når skibet lægger til kaj – eller når I med det enorme skib sejler af smalle floder. Du får mulighed for at følge skibets manøvrer på nærmeste hold og i de ledige stunder, kan du gå på opdagelsen i navigationens mysterier.

Når I kommer til land, vil du få lejlighed til på egen hånd at udforske havnen, byen og de lokale skikke. Kaptajnen og besætningen vil i mange tilfælde kunne give dig råd om, hvad du bør se, men der er ingen fastlagte planer for aktiviteter – bare tid til at opleve.

Buxfavourite At rejse på havet er en enestående naturoplevelse. Tænk at tilbringe en nat under stjernerne i den Botniske Bugt. Fuldstændig stilhed hersker om bord, kun vinden synger sin dystre melodi, mens den piber udover den endeløse isørken. Tilbage i dit kammer vil en slurk romtoddy lade den nye fornemmelse for naturens uendelighed forplante sig langsomt i hele kroppen. Oplev den hektiske aktivitet på kajen, når skibet anløber en afrikansk havn. Fra dækket anes de kilometer lange, palmebestrøede strande, mens en blid brise bærer røgen fra de åbne ildsteder og den tunge duft fra den blomstrende natur ind over skibet.
Den slags øjeblikke findes, og når du igen betræder dansk jord, vil de mange indtryk have beriget dit liv for altid.

Hos Jasø Rejser tilbyder vi mange muligheder for at komme på langfart med fragtskibe. Kontakt os på 74722518 eller send os en mail med dine ønsker på js@jasoerejser.dk, og vi garanterer dig en ferieoplevelse, du ikke får andre steder.

Anmod om et tilbud
close slider