Ferieboliger

Ferieboliger

På de underliggende sider (ude til højre) har du mulighed for at søge ferieboliger i hele Skandinavien eller resten af verden til skarpe priser.

Med en feriebolig har du din helt egen oase midt i det ferielandskab, du har valgt at rejse til. I ferieboligen finder du alt, hvad du har brug for, hvis du f.eks. selv vil tilberede dine måltider. Du har samtidig mere plads til rådighed i forhold til hotelophold. Du kan specificere dine ønsker og finde lige præcis det du prioriterer.

Hos JASØ Rejser tilbyder vi ferieboliger mange steder rundt om i verden, og du har mulighed for at vælge om du vil køre selv eller tage et fly. Tag et kig på de mange muligheder som vi tilbyder - ring også gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi står naturligvis klar med hjælp til alt det praktiske omkring ferieboliger - lige fra leje af en bil til bestilling af de nødvendige rejseforsikringer samt transport til og fra lufthavnen.

Du kan altid kontakte os for at høre mere om de mange ferieboliger, vi tilbyder. Telefonen er åben mandag-torsdag klokken 10-17 samt fredag fra 10-16.
Du kan også maile til mail@jasoerejser.dk.
Ferieboliger i Florida

Anmod om et tilbud
close slider