Cookies

Cookies

PRIVATLIVS-/COOKIEPOLITIK
Da den endelige version af EU’s nye cookie forordning ikke er vedtaget i sin endelig form endnu, skal denne skabelon kun ses som vejledende. Når den endelig version af forordningen er vedtaget, vil denne skabelon blive opdateret.

Indledning Jasø Rejser ApS er et rejsebureau, som formidler rejser igennem danske og tyske udbydere.
Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve, som du ønsker, at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.
Generelle vilkår Jasø Rejser indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.
Hjemmelsgrundlag Jasø Rejser behandler personoplysninger på baggrund af:

  • Samtykke – til at sende dig marketingkommunikation
  • Information til opfyldelse af rejseaftale
Samtykke Da vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og det kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.
Domæne(r) Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.jasoerejser.dk
Personoplysninger Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger
Jasø rejser indsamler standardpersonoplysninger til:

  • At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores varer og arrangementer
  • Til at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden:
Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Ved reservation eller booking i en af vores webshops: Navn, adresse og leveringsinformation
  • Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og sletter den, når du trækker dit samtykke tilbage

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger: Jasø Rejser behandler personoplysninger med fortrolighed og sikre, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun
personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen.

Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger videre til:

  • Rejseudbydere


Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.
Hvem modtager oplysningerne

  • Jasø Rejser
  • Faste samarbejdspartnere (rejseudbydere)

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi opbevarer dine personoplysninger i

  • Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven
  • Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage
Rettigheder Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse:
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet/dataflytning):
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.
Private browser indstillinger Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.
Cookies Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside. Du kan læse mere om cookies her.’

Afvisning eller sletning af cookies:
Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links, få vejledning til din browser.: Firefox; Internet Explorer; Chrome; Safari; Opera ; Flash; Android; Phone og andre produkter fra Apple

Kategorier af cookies

Nødvendige[3] Cookies hjælper med grundlæggende funktioner på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse.
Navn Udbyder Formål Udløb
 _gid Google Analytics Opsamler statistik et minut
 gadwp_wg_default_swmetric Google Analytics Opsamler brugerstatistik et år
 PHPSESSID jasoerejser.dk Gemmer sessiondata under et besøg. Bruges til opbygning af website session

Præferencer[
1] cookies gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde du opfører dig på, på hjemmesiden.
Navn Udbyder Formål Udløb
 MailMunch MailMunch indsamler brugertastet info til nyhedsbrev et år
Marketing[0]: Cookies bruges til at spore besøgende på webstedet, og vise annoncer, der er relevante for dig.
Navn Udbyder Formål Udløb
Uklassificeret[0] cookies er cookies, som virksomheden er i færd med at klassificere.
Kontakt Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon 7472 2518 eller mail@jasorejser.dk
Klageadgang Ønsker du at klage over Jasø Rejser ApS behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.
Version Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret maj 2018.

Anmod om et tilbud
close slider

For at kunne lave det rigtige tilbud til netop din ønskerejse, er det vigtigt, at du besvarer alle spørgsmålene.