Hoteller i hele verden

Hoteller i hele verden

Søg billige hoteller i hele verden

Inden du går i gang med søgningen, er det vigtigt, at du læser informationerne til højre på siden.

Vigtig info før du booker
Den første pris du møder på forsiden af søgemaskinen opdateres én gang i døgnet, mens priserne længere inde i søgefunktionen opdateres og reguleres efter udbud og efterspørgsel løbende i løbet af døgnet. Det betyder, at vi tager forbehold for, at den første pris, du møder kan ændre sig i såvel opad- som nedadgående retning, når du kommer længere ind i søgningen.

Der skal påregnes ca. 4% i moms på alle rejser inden for EU.

Gennemfører du en reservation on-line, er det først en fast booking, når du modtager en bekræftelse fra os enten telefonisk eller pr. e-mail. Du får efter vores bekræftelsen tilsendt rejseplan og faktura fra os, og betalingen skal derefter ske til os. Når du gennemfører reservationen skal du ikke indtaste dine kreditkortoplysninger. Vælg i stedet  “Zahlung per Überweisung”.

Spar op til 40% på udvalgte rejser i forhold til tilsvarende tilbud fra de større danske rejseudbydere - med afrejse fra Tyskland

Hos JASØ Rejser kan du ofte spare mange penge, når du bestiller din charterrejse med afgang fra Hamborg Lufthavn. Vi har nemlig ofte rejser til de samme destinationer og hoteller som de større danske rejseudbydere, bare meget billigere. Vi rejser fra Tyskland og cutter i prisen for din skyld. Disse kaldes også for Dansker-hoteller. Vores rejser har afgang fra Hamborg Lufthavn. Vi ser ofte besparelser på helt op til 40%, i forhold til samme destination/hotel/ydelse.

Så skal du ud at rejse med familien, så ring og få et godt tilbud i dag. Vores rejser fra Tyskland bliver hurtigt bliver hurtigt solgt, så slå til hurtigt.

Anmod om et tilbud
close slider